Cadrele medicale au nevoie și ar trebui să fie la curent în permanență cu inovațiile din domeniul în care activează, pentru a le ameliora stilul de viată al pacienților și a le acorda sfaturile potrivite pentru a se îngiji singuri la domiciliu. 

După evenimentul din luna mai din Cluj Napoca, Ortopedica a organizat vineri, 20.11.2015 în parteneriat cu B. Braun Medical un simpozion în Iași  în sprijinul cadrelor medicale care au grijă zilnic de pacienți stomizați.  

La eveniment au participat in jur de 120 de medici și asistente, iar specialiştii de renume invitați au prezentat subiecte precum: cele mai noi tehnici chirurgicale şi tipuri de stome, complicaţii ale stomelor, dispozitive medicale de îngrijire la domiciliu, cele mai frecvente dificultăți de adaptare ale pacientului stomizat și îngrijirea corectă a plăgii și au răspuns, de asemenea, la toate întrebările din partea audienței.  

Pe lângă cazurile clinice, au fost prezentate şi cele mai noi dispozitive destinate îmbunătățirii modului de viață al pacienţilor cu stomă, inclusiv a îngrijirii lor acasă.  

Conform statisticilor, în România există circa 15.000 de purtători de stomă, iar recuperarea persoanelor stomizate și reintegrarea lor depinde în mare măsură și de sfaturile și pregătirea cadrelor medicale care le au în grijă.

Ortopedica vă oferă o gamă largă de dispozitive pentru stomă GRATUIT prin CAS, cât și accesorii de calitate pentru îngrijirea stomei

Dacă sunteți purtător de stomă sau aveți pe cineva drag, care este purtător de stomă temporară sau permanentă, vă invităm în cel mai apropiat magazin Ortopedica pentru consiliere de specialitate gratuită în privința imbunătățirii vieții dumneavoastră!