Afecțiunile legate de insuficiența venoasă ne complică tot mai mult stilul de viață, conform studiilor de specialitate în societatea actuală, 30% din populație și 60% dintre femeile din România prezintă simptomele acestor afecțiuni.

Motivul? Stilul de viaţă haotic, statul excesiv pe scaun sau în picioare și nu în ultimul rând stilul vestimentar inadecvat (pantalonii mulați, şosete, tocuri) care blochează sau chiar îngreunează circulaţia şi produc inflamarea venelor şi apariţia varicelor. Toate acestea netratate la timp pot duce la complicații severe, motiv pentru ORTOPEDICA recomandă prevenția.

SOLUȚII NON-INVAZIVE

Centrele noastre specializate vă pun la dispoziție o gamă variată de ciorapi compresivi, care vă pot fi de un real ajutor oricând: acasă, la serviciu, dar și în timpul călătoriilor.

Vă oferim o soluție non-invazivă care ajută la dilatarea peretelui venos asigurând astfel o presiune uşoară și o mai bună circulație datorită ciorapilor terapeutici.

ORTOPEDICA distribuie ciorapi medicinali de la cel mai bun furnizor din domeniu, Laboratori Pizza Italia, creați special pentru necesitatile dvs.

CUM ACȚIONEAZĂ?

Ciorapii compresivi asigură o compresie graduală: maximă la nivelul gleznei care scade  progresiv spre gambă și coapsă. Acționând astfel ciorapii refac lipsa de compresie a sistemului venos (pompa venoasă) și restabilesc valorile normale a vitezei de circulație a sângelui în membrul inferior.

GAMĂ VARIATĂ

Diversitatea ciorapilor ORTOPEDICA variază în funcție de lățimi (small, mediu, large, extralarge), lungimi (short, standard, long) și clase diferite de compresie (1, 2, 3).

Ciorapii compresivi sunt ușor de asortat și de purtat datorită materialului și a culorilor versatile. Aliatul nr 1 pentru ținute elegante și picioare sănătoase!