Anul acesta, Ortopedica împlinește 15 ani de existență. Cinsprezece ani, în care ne-am păstrat valorile și credința că putem face altfel lucrurile. Încă de la începuturi, am avut un ghid de conduită pe care îl păstrăm aproape neschimbat, care s-a perfectat în timp.  Acest moment aniversar reprezintă prilejul perfect pentru a-l împărtăși cu dumneavoastră:

1. Întotdeauna, cel mai bine.

Pentru că atunci când vine vorba despre sănătate, nu este loc de “se putea mai bine”, “mai târziu” sau “poate altă dată". Oricine ne trece pragul, merită TOT ce este mai bun. Calitatea reprezintă pentru noi un criteriu de bază în tot ceea ce facem.

2. Nu există o măsură universală.   

Bineînțeles că există produse de serie, pe mărimi, care pot funcționa, însă sunt foarte multe situații în care produsele personalizate vor face o diferență enormă pentru sănătatea dumneavoastră.  

De aceea, suntem specializați în produse executate manual, de către experții Centrului nostru precum: încălțăminte ortopedică pentru femei, bărbați și copii, susținători plantari(talonete), încălțăminte cu scurtare , proteze  pentru orice membru al corpului sau orteze speciale pentru spate , gât, abdomen, șold , genunchi, gleznă, etc.  

Insistăm să creăm produse unice, care vi se potrivesc perfect, deoarece fiecare dintre noi este aparte. Astfel că multe dintre produsele noastre se realizează numai în baza unor măsurători individuale.

3. Copiii reprezinta centrul universului părinților lor și viitorul nostru, al tuturor

Cum ne aducem contribuția la asigurarea unui viitor sănătos pentru copiii noștri? De la derularea de campanii în școli și grădinițe în privința prevenirii deficiențelor de mers și consilierea gratuită privind starea de sănătate a coloanei vertebrale în magazinele Ortopedica, la deciziile de a aduce și a fabrica în premieră în România produse destinate celor mici.  

Ne mândrim că suntem singurii care producem încălțăminte ortopedică  personalizată la nivel național, în baza calapodului unic al  fiecărui pacient în parte. De asemenea, în orice magazin Ortopedica, veți găsi orteza de șold  pentru alinierea membrelor inferioare, unică în România și produse care pot înlocui cu succes ghipsul, precum orteza tip walker, genunchiera pentru copii sau orteza de umăr, cot pentru cei mici

Toate acestea sunt doar câteva acțiuni pe care le-am întreprins în această perioadă. Copiii noștri merită să aibă acces la tot ceea au nevoie pentru a se însănătoși, așa cum se întâmplă în toate țările civilizate.

4. Mai aproape de cei care au nevoie de noi! 

Am început cu un magazin în București și ne-am extins treptat în toată țara, pentru a fi mai aproape de dumneavoastră! În momentul de față am deschis 38 de magazine în toată țara, care au program inclusiv sâmbăta și un magazin online non stop. În toate magazinele veți găsi specialiști gata să va răspundă la întrebări și să vă dea cele mai bune sfaturi pentru a găsi ceea ce aveți cu adevărat nevoie.

5. În pas cu evoluția tehnologiei.

În permanență apar tehnologii și metode noi de tratament, inclusiv în medicină. Suntem atenți la ceea se ce întâmplă pentru a aduce produse inovatoare, care își demonstrează eficacitatea clinică în timp.

 6. Prețuri corecte și accesibile 

Deseori, în momentul când îți pierzi sănătatea, prețul plătit pentru a o recupera poate să fie inaccesibil. De aceea, Ortopedica are o gamă de produse cu prețuri pentru orice buzunar; în plus, majoritatea dintre acestea pot fi achiziționate GRATUIT sau COMPENSAT prin CAS.

7. Parteneri de încredere.

Apreciem enorm și ne mândrim de încrederea pe care ne-ați acordat-o în tot acest timp! Înțelegem că trebuie să ne păstrăm în continuare standardul cu care v-am obișnuit și pentru asta ne-am ales cu foarte mare grijă partenerii: lucrăm numai cu producători de elită, specializați în diverse domenii, din Europa și Statele Unite ale Americii.

8. Un pacient educat este un pacient minunat!

Credem că persoanele informate corect, sunt mai bine pregătite pentru a lua decizii în ceea ce privește starea generală de sănătate. Echipa noastră dedicată lucrează în permanență la articole și materiale interesante și ușor de înțeles, pentru a vă oferi informații valoroase de îngrijire a sănătătii, despre afecțiuni comune sau rare, sau despre cele mai recente decoperiri medicale.

9. Ortopedica online, oriunde & oricând 

Am modificat în permanență site-ul www.ortopedica.ro, în dorința de a-l face mai ușor și mai accesibil de pe orice terminal, oriunde și oricând. Magazinul nostru online este deschis non stop, iar site-ul este o sursă importantă de informații utile despre diferite afecțiuni, noutăți și produse pentru prevenție și tratament.  

10. Suntem foarte sociabili!

Suntem prezenți și activi în mediul online, așadar nu ezitați să ne căutați și să ne dați star, like, share, follow, tweet, subscribe! În plus, ne ajutați să ne dăm seama ce vă place și ce vă interesează, așadar ne vom adapta conținutul în funcție de aprecierile dumneavoastră!

11. Sărbătorim orice reușită 

Ne mândrim și ne bucurăm când aceleași persoane, care ne călca pragul cu dificultate, greoi, cu dureri sau în scaune cu rotile, revin mai sănătoși, mai optimiști și mai bine, din toate punctele de vedere. Suntem recunoscători că am asistat la mici miracole: la sportivi care s-au recuperat și au putut să își continue pasiunea, la oameni simpli care după mulți ani s-au ridicat în picioare și au reușit să meargă datorită unor proteze performante, la copii fericiți, vindecați complet și mai ales, la bucuria care se citea în ochii părinților acestora.

Sărbătorim orice victorie, indiferent cât de mică și privim opimtiști spre viitor, spre o lume mai sănătoasă. 

12. Răbdare, cu măsură!

Avem răbdare să lucrăm la un produs pentru a se potrivi perfect și a respecta cele mai înalte standarde de calitate, indiferent dacă este vorba despre o proteză, o talonetă sau o ghetuță ortopedica, însă ne respectăm pacienții și de aceea încercam să îi servim cât mai repede, deoarece problemelor de sănătate nu le place să aștepte. Și nici nouă.

13. Prevenția este medicina viitorului

În ultimii ani, marii cercetători în medicină au ajuns la concluzia că sănătatea trebuie scoasă din spitale și că este mult mai convenabil din toate privințele să previi, decât să tratezi.  Ne identificăm cu acest curent, așadar am adus în România o serie de produse destinate prevenției, începând cu ciorapii compresivi, genunchiere, burtiere, brâuri pentru spate, glezniere, orteze pentru încheietura mâinii, cot sau umăr

14. Echipa este totul.  

Ortopedica este o mare familie, formată din peste 150 de angajați răspândiți în toată țara, care au toți un rol extrem de important. Este vital pentru noi să ne asigurăm că nevoile celor care apelează la noi sunt împlinite în procent de 100%. Investim în specialiștii noștri, pentru a fi mereu la curent atât cu noile tehnologii, cât și cu diversele afecțiuni și nevoi ale pacienților. 

 15. Ascultăm 

Suntem conștienți că nu am fi ajuns până aici fără încrederea pe care ne-ați acordat-o în tot acest timp, iar pentru acest lucru, vă mulțumim! În plus, dorințele și sugestiile dumneavoastră ne ajută să ne adaptăm serviciile, așadar nu ezitați să comunicați cu noi sub orice formă (telefon, mail, chat sau rețele de socializare)! 

Întrucât este un an special, vrem să îl sărbătorim împreună cu toți cei care ne-au fost alături, împreună cu cei care reprezintă motivul principal pentru care ne continuăm zi de zi activitatea. În fiecare zi, suntem aici pentru dumneavoastră!