În România, incidenţa cancerului mamar a crescut de la 25.000 la 40.000 de femei în mai puțin de 10 ani și din păcate, ocupă primul loc în ierarhia tipurilor de cancer ce afectează sexul feminin.

 

În urma unui diagnostic de cancer de sân, multe femei sunt nevoite să recurgă la intervenţii chirurgicale de extirpare a sânului afectat de această afectiune. Această intervenție are efecte nocive și asupra imaginii de sine celor care sunt nevoite să treacă prin acest proces.

 

Datorită demersului inițiat de Ortopedica și Asociația Patronală a Producătorilor, Importatorilor și Furnizorilor de Dispozitive Medicale, începând cu anul 2015, protezele extrene de sân sunt compensate de Casa de Asigurări de Sănătate.

 

Acest pas reprezintă un real succes pentru recuperarea mai rapidă a mii de femei diagnosticate cu cancer la sân, în special a celor cu masectomii radicale. Protezele mamare sunt o soluție convenabilă ca preț, confort, siguranță și au o contribuție importantă în procesul de îmbunătățire al imaginii corporale.

 

Protezele mamare furnizate de Ortopedica reproduc cu fidelitate profilul natural al sânului şi oferă purtătoarei, restabilirea echilibrului şi a încrederii în sine.

 

Ortopedica este reprezentant unic pe piața din România a companiei Trulife Ltd, o companie de tradiție in produsele pentru protezare a sânului, cu o experiență de peste 50 de ani în acest domeniu.

 

Puteți achiziționa aceste proteze mamare și accesorii în oricare din magazinele noastre din toată țara.

Vă așteptăm in magazinele Ortopedica pentru detalii și consiliere profesională în alegerea protezei perfecte pentru dumneavoastră.