ORTOPEDICA – avem o experiență de 17 ani în domeniul dispozitivelor medicale.

Excelenă, inovație și eficacitate sunt doar câteva dintre valorile care stau la baza a ceea ce presupune pentru noi mulțumirea dvs.

 

Suntem preocupați în permanență de confortul și satisfacția dvs., și de aceea am ales să lucrăm cu cel mai bun din domeniul ortezelor – ORLIMAN SPANIA pentru a vă putea oferi dispozitive de cea mai bună calitate.

 

Suntem distribuitor unic în România a dispozitivelor medicale ORLIMAN, lider mondial în domeniu. Vă oferim orteze de cea mai bună calitate pentru  fiecare segment al corpului dvs., dar și pentru toate afecțiunile dvs. Astfel, fie că este vorba de o orteză pentru o banală luxație, fie că este vorba de un corset complex recomandat de către un specialist în ortopedie - la NOI găsești soluția!

 

Segmente/articulații pentru care noi vă oferim orteze:

-          Membru superior

-          Membru inferior

-          Coloana vertebrală

 

Gama de orteze:

-          Copii – PEDIATRIC

  • Linia pediatrică vă oferă sprijin pentru reabilitarea tuturor zonelor corpului, pentru a asigura o recuperare rapidă a celor mici, astfel încât acestia să continue să se joace.

-          Sportivi – SPORT

  • Linia de orteze Sport a fost creată pentru a oferi sportivilor dispozitive medicale de calitate, astfel încât o vătămare sau un disconfort să nu vă oprească din activitatea zilnică și din practicarea de  sporturi

-          Persoanelor cu picior diabetic

  • Linia de orteze este recomandată persoanelor cu boli sau afecțiuni ale piciorului. Ele garantează  confortul și reduc durerea.

Te așteptăm în cele 33 de centre pentru ca specialistul ortoped să vă poată recomanda orteza potrivită.