Bandeleta pentru incontinența urinară la femei

Mai multe poze

Bandeleta pentru incontinența urinară la femei
Cod produs: IS55

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Banda SERASIS®, este indicata pentru tratamentul chirurgical minim invaziv al incontinenței urinară de efort la femei, de asemenea în asociație cu operațiile de prolaps și în general pentru reconstrucția structurilor naturale ale corpului.


Acest produs se poate achiziționa compensat prin CAS.

Descriere

Prezentare Bandeleta pentru incontinența urinară la femei

Banda SERASIS®, este indicată pentru tratamentul chirurgical minim invaziv al incontinentei de stres la femei, de asemenea în asociație cu operațiile de prolaps și, în general, pentru reconstrucția structurilor naturale ale corpului.

Implantul SERASIS®, banda SERASIS® este țesută din fire albastre sintetice din polipropilenă. Aceste fire pot fi monofilament sau fibre cu două componente acoperite cu un strat absorbabil de glycolid si ε-caprolactona.

Structura de bază este reprezentată prin combinația de litere din denumirea produsului.

Plasa de polipropilenă neresorbabilă, care rămâne în corp, își păstrează rezistența în vivo pentru o lungă perioadă de timp.

În timpul vindecării, formarea cicatricii are loc în particula - în zonele din jurul marginilor benzii, acolo unde celulele pot crește în plasă și pot chiar acoperi total banda.

Structura specială împletită determină ca banda să fie ușoară, macroporoasă, cu o bună rezistență la rupere și o forță de întindere garantată. Această structură a benzii îi asigură o suplețe deosebită, ceea ce determină o adaptare ușoară și o adeziune sigură la nivelul țesutului.

Culoarea albastră ajută ca banda să se distingă cu ușurință de țesuturile corpului.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate