Askina® Barrier Film

Mai multe poze

Askina® Barrier Film
Cod produs: 4002812

Disponibilitate:

Askina® Barrier Film este un pansament lichid steril care formează o peliculă transparentă atunci când este aplicat pe piele.


Acționează ca o barieră de protectie împotriva iritatilor provocate de fluidele corporale, pentru pielea sensibilă si delicată, sub pansamente adezive, pentru a reduce afectarea tesuturilor în curs de vindecare, pentru pielea cu leziuni, pentru pielea crăpată, pentru protejarea zonelor din jurul leziunilor și a zonelor din jurul stomei, pentru mici tăieturi si leziuni, la punctele de fixare a drenurilor si cateterelor externe.

Descriere

Prezentare Askina® Barrier Film

Spray-ul Askina® Barrier este un pansament lichid steril care formează o peliculă transparentă atunci când este aplicat pe piele.

Pelicula este incoloră, transparentă si este caracterizată printr-o bună permeabilitate la oxigen si umiditate.

Askina® Barrier nu contine alcool si, prin urmare, nu provoacă iritatii sau senzatii neplăcute la nivelul pielii.

Spray-ul Askina® Barrier este indicat pentru utilizarea pe pielea intactă sau cu leziuni.

Spray-ul Askina® Barrier actionează ca o barieră de protectie:împotriva iritatilor provocate de fluidele corporale, pentru pielea sensibilă si delicată, sub pansamente adezive, pentru a reduce afectarea tesuturilor în curs de vindecare, pentru pielea cu leziuni, pentru pielea crăpată, pentru protejarea zonelor din jurul leziunilor si zonelor din jurul stomei, pentru mici tăieturi si leziuni, la punctele de fixare a drenurilor si cateterelor externe.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Askina® Barrier este foarte usor de aplicat si nu necesită abilităti sau echipamente speciale. Intervalul de reaplicare va depinde de frecventa de curătare a zonei si de înlocuire a pansamentului secundar. În cazul în care pielea este curătată frecvent, poate fi necesară reaplicarea zilnică a produsului, însă aceasta poate fi redusă la 2-3 zile în cazul unei curătări mai putin frecvente.

Pregătirea pielii:

Curătati pielea cu solutie salină sterilă (0,9%) sau o solutie de curătare adecvată si comprese sterile. Uscati bine pielea înaintea aplicării produsului Askina® Barrier


Recenzii
Produse asociate