Ortopedica
magazin online de produse și dispozitive ortopedice


Produsele noastre pot fi achiziționate și prin CNAS gratuit sau compensat.

Cum cumpăr

Vă așteptăm în cele peste 37 de magazine Ortopedica din toata țara pentru a vă achiziționa produsele de care aveți nevoie sub îndrumarea unuia din specialiștii noștri. O parte din dispozitivele medicale nu sunt disponibile pentru comandă online și se pot achiziționa numai din magazinele noastre, deoarece sunt personalizate în baza unei măsurători individuale.

Restul produselor se pot comanda direct și simplu, online, de pe site.

Ortopedica vă pune la dispoziție pe site mai multe modalități de a achiziționa produsele de care aveti nevoie: COMANDĂ DIRECT PE SITE, COMANDĂ TELEFONICĂ și COMANDĂ ÎN MAGAZIN.

Comanda online pe site

Aceasta este o metodă extrem de rapidă, la îndemână și convenabilă pentru a comanda produse deoarece:

  • produsul este identificat și orice erori sunt evitate, 
  • aveți acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastră

Ca să lansați o comandă este necesar să vă înregistrați, adică vă creați un cont de client, folosindu-vă de date de identificare valide. Aveți la dispoziție un coș de cumpărături virtual în care adăugați produsele dorite folosind butonul cumpără.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. După ce ați ales toate produsele și acestea se află în coșul de cumpărături virtual, pentru a finaliza comanda aveți de ales: modalitatea de livrare și plată (poșta/curier/ridicare din cel mai apropiat magazin), adresa de facturare și livrare și observații în legătură cu comanda pe care doriți să o faceți. După ce ați realizat selecția, puteți finaliza comanda.

În cel mai scurt termen veți fi contactat de un reprezentant Ortopedica pentru confirmarea detaliilor legate de comandă, produse și livrare.

Comanda telefonică

Puteți face comanda direct la numărul de telefon 0723.802.981 sau 021/252.05.40/42/46/48 și veți discuta cu un reprezentant Ortopedica metoda de livrare și plată.

Comanda în magazin

Puteți face comanda selectând produsul si cel mai apropiat magazin Ortopedica de dumneavoastră. Produsele vor fi livrate la sediul magazinului, în intervalul orar comunicat de către unul dintre reprezentanții noștri.